Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappar andan

 

 

När du talar till mig,

när du använder dig av

de vackraste orden

så får du mig att tappa andan.

 

Igår natt när du ringde

så hoppade hjärtat ur sin plats,

och jag svarade med ett leende

synd att du inte kunde höra hjärtat mitt.

 

När du talar till mig

så glittrar hela jag

alla dina ord får mig att sväva

och jag tappar andan.

 

 

Snart kommer jag inte kunna andas

för jag vet inte vad som väntar

 

 




Fri vers av Manal
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-03-19 00:44



Bookmark and Share


  darya allaf
ohh, mycket vackert.. Du är verkligen skicklig.. tack!
2007-03-24

  Lasseman VIP
Åh vad jag älskar att läsa denna, det är en speciell magisk känsla och man blir såå konstig när kärleken knakar på din själs dörr..mycket bra skrivet, tack för skön läsning..mvh =)
2007-03-21

    Manuela
Alla som upplevt kärlekens magi vet precis vad du menar med denna text!Välskriven och lätt att ta till sig.
Väldigt bra gumman!

Hoppas dock att du fortsätter att andas :)

Kramar:Manuela
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal