Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällust

 

 Sakta sakta
darrar
pulserar

Fylld av dej
kramar
vibrerar

Mjukt
sensuellt
Vi attraherar

Själen
spricker
Jorden krackelerar

Fuktig värme
glider
reagerar

Dofter jag
på dej
appelerar

Universum böjs
då extas
accelererar

Sluter ögonen
då himlen
exploderar

 




Fri vers av Howlit
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-20 17:34



Bookmark and Share


  aol
så härligt vällustigt

lägg till min dikt kär
och tillsammans blir viett
2008-08-15

  aftermath
välustigt ångande rader!
fint
2007-03-21

  Albert
den var fin
alla de där radavsluten som inte känns konstruerade

och titeln... tjusigt Howlit!
2007-03-21

  karolina d
Så himmelskt intimt . Explosivt och ömsint samtidigt.
2007-03-20

  Antropofagen
Ooj...!! sanslöst härlig.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit