Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna grinden till din själ

 

Då tårar lösgörs
frigörs själen
Naken sårbart
på din kind

Kysser varsamt
ögonlocken
vaktar stillamt
vid din grind

Öppen famn
men slutet hjärta
Vill så gärna
hitta ut

Samlar varsamt
själens droppar
om de skulle
torka ut

Se dej själv
i sårbart ljus
Älska dej
för den du är

Öppna grinden

Vi kan vänta
men sanning är
Du min vän
är redan där

 

 




Fri vers av Howlit
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-03-20 17:35



Bookmark and Share


  Albert
känns kanske dumt att bara skriva att allt du skriver är fint
men det är det
så vad ska jag säga då?

att du skriver så underbart, kanske
ja... det gör du
2007-03-21

  karolina d
Trösterika ord med ömsint fingervisning om riktningen. Vackert vännen.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit