Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var inte rädd

det finns en klösande rivande smärta

långt bortom rimord på kärlek och hjärta

skuggor som grinande bidar sin tid

 

avgrunder fyllda av värkens små djävlar

med klor som glödgade spjut och de tävlar

var de ska såra vem sticker djupast

 

pinad och plågad i kropp så förvriden

du finns i vår famn tätt intill hela tiden

bli stilla du lilla du käraste syster

 

vi bär dig i gullstol mot ljusare stränder

miljoner lyktor längs vägen vi tänder

ro kära barnet ro

 

mot smärtfria rymder du anat ej skådat

svävar du tyngdlöst vi unnar dig nåden att

vilar på mjukaste dun




Övriga genrer av Eline.P
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-03-20 20:47



Bookmark and Share


  Karin D
Så underbar text..blir berörd..eftersom min syster dog för bara 2-3 år sedan.
Kram i kvällen
Karin
2007-05-02

  devilsangel
Här klär du smärtan i vackra och tydliga ord som berör på djupet. Det är enormt bra skrivet!!
2007-04-03

  Tina-sol
Jag höll andan texten igenom och har ännu inte börjat andas igen.
2007-04-01

  KonstigaKatter
oh...
När det blir min tur hoppas att någon ska säga sådana ord...
(bilden är också vacker, \"sägande\")
2007-03-22

    Bodil Sandberg
Du skriver mycket vackra dikter men det här är den absolut vackraste du skrivit tycker jag...
2007-03-21

  Rachel Roth
så genuint kärleksfullt och innerligt...!!
du kan du...
2007-03-21

  Gunilla Söderström Hallström
Det här berör mig mycke djupt
Texten är otrolig.
2007-03-21

    Maria Malm
Smärta och sorg...men sen en förhoppning om att personen ska få vara smärtfri och få vila på mjukaste dun. Vackert skrivet.
2007-03-20

    Suzylu*
Vilken fin verkligen vacker och en fint med rim
2007-03-20

  Lilla My* VIP
En sorgesam o tung börda att bära vännen! Men ändå så oändligt vackert skrivet med förhoppning om en bättre o skönare värld i dun!
\"vi bär dig i gullstol mot gryende stränder
miljoner lyktor längs vägen vi tänder
ro, kära barnet, ro\"
2007-03-20

  småbusig
Mycket stark text som berörde djupt... läser in mycket sorg och saknad i denna men samtidigt hopp om något bättre efter plågsam väntan. Vet....

Kram, Stefan
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P