Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt



dina fingrar
heta som glöd
lämnar spår
längs min hud
begär i mina ögon
löften på mina läppar
löften om en längtan
en lust
att få upptäcka
utforska
något nytt,
hett och förbjudet




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-21 11:48



Bookmark and Share


  nettizen
Ah.... passion. Härligt. *ler*
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare