Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekstvång

du förstår väl
att bara du ställer dig för dörren
så tappar jag min kärlek på golvet

du kan inte tvinga mig
att tvinga dig
att älska mig

jag kan inte förstå
att jag någonsin

fann dig
så otroligt underbar




Fri vers av Mikkiz
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-21 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz