Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster i sängen



läpparna rör vid varandra
hennes hand smeker hans bröst
trycker honom ned
idag är det hon
hon som bestämmer
visar vägen
visar vad hon vill ha
med tungan retar hon hans lustar
retar honom till upphetsningens brant
retsamt håller hon honom fast

båda tycker om det
och han vet
han vet att hon är
ett monster i sängen




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-03-22 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare