Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text som jag publicerat innan. Jag har ändrat den en del nu, o lägger därför ut den igen.

 




Jag vill vindbrisa dej

 


 

 

I en slowmotion laddad sekund

inser jag

med djup smärta

Att jag inte minns

Dej

 

 

Samtidigt som tiden

bestämmer sej för att

anta fysiskt form

och blir en farlig skugga

som låser mina tankar

och mina rörelser

 

 

Samtidigt minns jag

tiden

 

och måste

med ångest och

rädsla i mitt bröst

hitta brytpunkten

 

Samtidigt upphör

tiden

 

den låser mej

och jag fryser

med dej i mina ögon

 

 

Du

finns

Här

Som en skugga i mitt bröst

I min tanke

I min själ

 

 

Du håller mej fast

När jag trodde att

jag rörde mej framåt

 

 

Du släpper mej inte

Förrän jag minns

 

 

Och jag kan inte minnas dej

 

 

Hur du var innan........

innan.....

 

 

Du blev den där andra

 

 

Om jag lägger mej ner

I den fysiska tiden

och låter den

leta sej in

genom alla mina öppningar

 

 

Kommer det att göra ont då?

 

 

Kommer jag någonsin att bli ren igen då?

 

 

Kan jag se dej då?

 

 

Vem räddar mej så jag inte försvinner

För jag vill vara kvar

 

Här

 

Där tiden bara blåser lätt förbi

Med saknaden som evig följeslagare  

 




Fri vers av Howlit
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-23 09:23



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Den träffar rätt in i mej. Tack för orden.
2008-10-14

    sunnanvind
Sitter här och ryser...med gråten i halsgropen..om du bara visste hur väl jag känner raderna ,och vad jag behövde den här just nu! Jag gör den till ett *bokmärke* Tack!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit