Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande lust



likt månsken en klar natt
lyser dina ord upp min själ
visar vägen
leder mig fram
till en plats där vi vågar
får mod
att visa vad vi vill

en plats där allt är tillåtet
känslor får kläs i ord
hämningar försvinner
dina begär
möter
min lust




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-03-23 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare