Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fyraåring i går morse vid frukosten - man häpnar...


sommar

I sommar ska jag springa
barfota över blommorna
och jag ska vara lycklig-
så lycklig att jag gråter glädjetårar




Fri vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-03-24 10:52



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en liten poet..hör jag
2007-03-31

  Mangal VIP
Ja... Verkligen. Så fint. Så närvarande.
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell