Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokstavligt

 

”bären varandras bördor”

det hade han läst i Boken

 

lättad fyllde han min kappsäck

med sina tunga stenar




Övriga genrer av Eline.P
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-03-24 12:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Verkligen tänkvärda rader...
2007-03-27

  KonstigaKatter
Kort, bra och du vet... gör hål i säcken
2007-03-25

  KeL
Bra och tänkvärd text!
2007-03-25

  Tothem
Inget ovanligt fenomen...det gäller att snabbt som attan kasta tillbaka dem där de hör hemma. Det räcker så väl med vad var och en får bära själv genom livet.
Kram
2007-03-25

    JJ VIP
En text som man kan dra på munnen åt, vid en första anblick, när man sedan tänker, känns det som om det kan finnas något inte fullt så roligt bakom dikten. Jag gillar denna dikt! Mvh. JJ.
2007-03-24

  Lilla My* VIP
Ja det var just en snygg man....hmmm..kommentar överflödig..!!
Men du vilken kanontext det blev av det!!
Applåd**
2007-03-24

    Louvisa
...som fan läser bibeln...
Få rader med förtätat innehåll
säger mycket.
Snyggt jobbat!
Men du, lämna tillbaka stenarna....
2007-03-24

  Gunilla Söderström Hallström
Ja ibland
får man tunga bördor
tänkvärda ord
2007-03-24

    Maria Malm
Det kan bli tungt det..
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P