Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

 

 

Är när någon

öppnar sitt hjärta

blottar sin själ

och orden tar

aldrig

slut




Fri vers av Manal
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-24 22:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Inget mindre än strålande.
2007-06-20

  Jojo
tack, det var så vackert skrivet, kan bara tacka för att du delat med dig
2007-04-27

  jaghetersara
jättebra. det är verkligen det som poesi är!
tack för dikten.
2007-04-04

  Marielle
Precis (: bra !
2007-03-27

  darya allaf
Så sant så.. Mycket fin text, tack!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal