Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallögon

 

 

Kristallögon, du har fångat mig

för länge sedan

dina blickar har fångat mig

och det för evigt.

 

Kristallögon,sluta strirra på mig

för folk märker

alla har börjat fråga

när det är dags.

 

Kristallögon, mitt hjärta kan inte

sluta slå för dig

och mina ögon

ja dem säger mer än hundra ord.

 

Kristallögon

jag älskar dig.

 




Fri vers av Manal
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-24 22:37



Bookmark and Share


    Hooney
Såååå magisk och vacker dikt ...älskar den
2013-05-05

  nettizen
Kristallögon.... vilket vackert ord! Hela dikten var fin men just ordet kristallögon..... ja, det var oslagbart.
2007-04-05

  Sanchez VIP
det just sådana här ord jag menar! det föreligger en styrka i dessa ord, för de misslyckas aldrig att återberätta en äkta känsla
2007-03-29

    Matilda.k
Åh, vad fint! :)
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal