Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt bakom orden



i tanken är jag hos dig
med orden kan jag vara nära
ord som förenar
förklarar
där ryms känslorna
dolda för de som inte kan se
bortom formuleringar
är vi tillsammans

nära, men ändå långt ifrån
ett vi




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-03-26 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare