Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstro



min vän
har tappat gnistan
osäkerhet
likt en orm i hans själ
misstro som trasar sönder
river mina kinder
hårda ord
strör taggar i mitt inre

han har glömt
tappat hoppet
jag en gång gav
löften om en evighet

sträcker ut min hand
uppmuntrande
vill inget illa
slås bort

vill hitta tillbaka
till ljuset
vi en gång fann




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-03-27 14:02



Bookmark and Share


    nudel
Mycket vackert skrivet!!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare