Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädje i randigt



hon, den vackra
lyser klart och starkt
sprakande
fylld av liv och lust
leende
vandrar hon genom livet
hon syns
glänser i mängden
skänker energi och glädje
omedveten om sin egen påverkan
sprider hon ljus
i omvärldens grå dis

hon bär livets leende
jag ser henne
likt en påfågel bland sparvar
i randiga knästrumpor




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-03-28 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare