Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen en ledig dag och solen skiner

 

borde...

tvätta stryka

kläderna är slut

väva ett par mattor

klä om soffan

kanske baka

damma katten

börja banta

frosta av maken

virka en hammock

hitta källaren

räkna in barnen

lägga om taket...

jag ska bara VARA en liten stund först

 




Övriga genrer av Eline.P
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-03-28 16:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det gäller att hinna med sig själv..det själsliga mitt i röran...det är inte alltid så lätt...men man måste...det är vad jag förstår även din åsikt här i denna förlösande dikt!!!
2007-03-31

  KonstigaKatter
Hi hi... tur att det finns fler än jag \"borde-vara\"! Ledighet handlar om DET. En stund för sig själv med sig själv med andra ord.
2007-03-28

  Gunilla Söderström Hallström
Jag känner igen mig
hoppas att du bara fick vara.
2007-03-28

  Lilla My* VIP
Att bara vara är underbart!!
Det andra kan vänta!
Damma katten var roligast;))
2007-03-28

    Maria Malm
Var! Det andra kan du säkert göra någon annan gång...
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P