Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabu



här och nu
finns vi
med hud som den lenaste av vildhonung
hon och jag,
vi lever i den fria världen
där tabun rivs och
nya vägar hittas

i vinets berusning
vågar vi
får mod att pröva
det outforskade

mina fingrar genom guldiga lockar
hennes läppar mot mina
ögon med längtan
förbjudna fantasier
andetag som tillsammans
letar lust och spänning

hon och jag
vi lever för första gången




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-03-29 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare