Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskensdans



naken
står jag i solens sken
utan försvar
blottar sanningen
blyg inför dina blickar
skruvar mig
vill gömma
ditt leende ger mig mod
gör mig stolt
över vacker nakenhet

du tar min hand
snurrar mig
i dans gjord av solsken
med himmelen som tak
och till vindens kärlek

står still
härlig är den kärlek
som syns i dina ögon
barfota går jag dig till mötes

du och jag
en helhet




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-03-30 12:08



Bookmark and Share


  Joanskij
en fin \"enkel\" dikt som förmedlar känslan väldigt väl!
2007-03-30

    nudel
Barfota går jag dig till mötes,,

Härligt skrivet
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare