Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna mellan raderna (punkt, komma och gå)

Att sätta punkt är att stänga dörren.

Att sätta komma är att försöka stänga med foten emellan.

Ett tankstreck är ett pling från dörrklockan.

Ett kolon är en fanfar för vad som komma skall.

Ett utropstecken är en sorti från scenen,

ett frågetecken bugningen inför applåderna.

Citattecken förminskar det redan lilla,

förlöjligar vad som är värt respekt.

Parenteserna viskar bakom ryggen

(han där, dom där, du)




Fri vers av Dan Linder
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-03-30 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder