Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

födelsedag

 

vilken hisnande glädje

att finna perfekta presenten

ett pirr och en fröjd

i varenda cell

där den vilar i hennes hand

 

och det vackraste papper

samt krusiga band

i blått och i guld

ska han få

med röda kärleksrosetter

 

hon studsar av lycka

på vägen hem

fylld av bubblig förväntan

i fickan ligger ett oskrivet

hjärtformat kärlekskort

 

men innan hon hinner

står han i dörren

och "stjäl" sin gåva

oinslagen

kortet i fickan bränner

som hennes väl dolda tårar




Övriga genrer av Eline.P
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-03-30 20:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag läser Barakhas kommentar och jag väljer att citera henne...du har verkligen fångat känslorna här!!!
2007-03-31

  Rachel Roth
du fångar den djupa besvikelsen och glädjens slocknande...samtidigt ger du en bild av vad så vanligt händer mellan oss människor, vi tar inte emot varandra, som de gåvor vi faktiskt är för varandra, för att vi inte ser på djupet.

tack för en fin text
2007-03-31

  Gunilla Söderström Hallström
Läste och läste
kände hennes förväntan
och besvikelse
2007-03-31

  KonstigaKatter
Den kan tolkas och tolkas... den kan läsas som den är... Gripande.
2007-03-30

    Maria Malm
Åh ser detta öde framför mig..stackars henne..väl förmedlat.
2007-03-30

  Lilla My* VIP
Åhh..att äntligen hittat den där perfekta presenten man vill ge med kärlek o värme...o så kommer han o stjäl den mitt framför ögonen...
Var presenten till honom..eller stal han den mitt på ljusa dagen för han var avundsjuk på den som skulle få...många frågor som sätter igång.....
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P