Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelvänt

 

hjärnan

börjar så smått

synkroniseras

med kroppens ålder

hade känts bättre

om det varit

tvärtom




Övriga genrer av Eline.P
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-03-31 13:32



Bookmark and Share


    JJ VIP
Nja jag vet inte det....själv föddes jag äldre än jag är...således var jag äldre förr..... Kul dikt! Mvh. JJ.
2007-04-02

    Bodil Sandberg
Spegelvänt värre...hehehehe..jo du
2007-04-01

  * Ammi *
ha ha, nu klurade du till det igen.. inget fel här inte!
2007-03-31

  Gunilla Söderström Hallström
Jättebra jag känner som du.
2007-03-31

  Lilla My* VIP
Hi hi**Jo då så är det nog...bakofram spegelvänt...
men man är inte äldre än man gör sig iallafall;)
2007-03-31

    Maria Malm
Förstår vad du menar..
2007-03-31

  Rachel Roth
min hjärna är så synkroniserad att jag har svårt att tänka ut vad tvärtom skulle vara....?;)
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P