Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällust



rytmen av musik
leder våra kroppar
får dem i takt med toner och varandra
medvetna om varje rörelse
fingrars dans över min hud
smeker min rygg
får den att böja sig av vällust
höjer min kropp mot din
mina bröst i dina händer
mjuka och varma
trollbunden av ditt väsen
dina smekningar
likt en drog

vill ha mer
ta mig, känn mig

förlorar mig i din värme
du fångas av min lust
andetag likt varma vindar mot huden
blåser liv

du är min himmel, marken jag går på,
luften jag andas
låt oss älska i evighetens månsken




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-04-02 12:14



Bookmark and Share


  Albert
du är en livsnjutare
2007-05-14

  nettizen
Laddat...... Gillar den här. Den var erotisk men inte för avslöjande. Bra!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare