Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på en senkommen stadgad, totalt fantastisk vår :) Ps. denna dikten var bara lätt ihopkommen för jag hade ingen tid att forma den riktigt :/


Skogens livligheter



På vandrande stigar
man sökande åter

solsken där blåklockor niga
daggdroppar där förlåter

Ge mig av liv och lust
i begärets våld vi dansar

vals av sjungande förlust
med stråkar utav svansar

Hur kan den ringa glädjen höras i skogen sus
när fåglarna kvittrar i solens ljus
och trollen som hittar på nya bus
sen de tu börjar bygga sitt nya hus

och inte märker den sorgsna lilla mus
som aldrig fått känna av detta glädjerus ?




Fri vers av Soessan
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-04-05 19:00



Bookmark and Share


    Player
Underbart slut med den sorgsna musen utan rus ;D
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan