Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tomhet

 

 

Det är som om

själen

har sagt adjö.

 

Fast jag vet

att hjärtat

slår.

 

Något fattas

för jag känner

en tomhet

 

inombords.

 




Fri vers av Manal
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-04-08 01:07



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Så enkel, så vacker...
2007-04-08

  -=em=-
Jag känner igen mej!
Jätte fint skrivet!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal