Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är kärlek älskling.

 

Hur ska jag kunna beskriva

dig älskling.

Det finns inga ord som

räcker för att

fånga upp dig.

 

Jag vill berätta för folk

om dig älskling.

Om hur du smickrar mig

och alltid får mina ögons tårar

att glitttra likt stjärnorna.

 

Alla måste få veta hur lycklig

du gör mig älskling.

Men jag är rädd att

jag någonsin kommer att

såra dig.

 

Du skulle aldrig kunna få mina tårar

att rinna älskling.

Men jag tror att jag skulle

kunna få dina att rinna

och jag är rädd.

 

Jag är rädd för att ha fört mig själv

bakom ljuset älskling.

Att jag älskar dig idag och imorgon

men att mina känslor sedan ska

svalna.

 

Men inatt när vi talades vid

fångade du min själ älskling.

Jag vet inte hur du alltid lyckas

men för varje gång

så älskar jag dig ännu mer.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 497 gånger
Publicerad 2007-04-08 01:32



Bookmark and Share


    Donna
så vacker kärleksförklaring, med sann oro och omtanke...
2007-04-08

  Sanchez VIP
jag känner igen den här känslan av en fruktan att såra den man älskar...
- i övrigt så tycker jag att kursiveringarna passar utmärkt, de används på rätt sätt och förstärker dikten och jag tycker om hur kärleken övervinner rädslan i och med den sista versen, fint :)
2007-04-08

  Soessan
Mycket välanvändt språkbruk som fick texten att säga rakt ut: Jag kan inte hjälpa det men jag älskar dig ! Natt - vacker poesi :) Kram
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal