Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten talar kärlek

 

Du sover väl nu älskling,

men jag kan inte sova

fast mina ögon inte orkar hålla sig uppe.

 

Sömn är något glömt.

 

Här hemma hos mig sover alla,

men jag har gömt mig i ett hörn

för att ingen ska märka.

 

Att jag är förälskad. 

 

Det är just om natten då jag älskar

att tänka på dig

då mitt hjärta slår så mycket att det gör ont.

 

Men bara för att jag älskar dig

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-04-08 02:15



Bookmark and Share


  Svante
Känner igen känslan av att vara sömnlös och känna sig helt uppslukad av förälskelsen
2007-04-29

  Ezo
Magnifikt:

\"Här hemma hos mig sover alla,

men jag har gömt mig i ett hörn

för att ingen ska märka.\"
2007-04-17

  JR Rikard
Den här var jättebra, man anar så mycket mer i mellan raderna.
Stark närvaro känsla.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal