Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom lite närmare

 

Mina ögon bländas

av dig älskling.

Din skönhet är

obeskrivbar.

 

Kom lite närmare mig

så jag får se dina ögon.

De ögon som talar

kärlek.

 

Du behöver inte vara rädd

jag vill bara känna din närhet.

Få smeka din kind och viska

 

jag är din.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:43



Bookmark and Share


  Ezo
bara lite, lite, lite närmare? :D

dikten är varm och full av kärlek...

Bra!
2007-04-17

  Svante
En fin och varmt kärleksfull text
2007-04-14

  Lilla My* VIP
Tycker om din varma dikt om kärlek o närhet o ögons värme!
2007-04-11

    Donna
Sprött, viskande...och bedårande... :)
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal