Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötas i ett vi



ögon möts
i själars samförstånd
sinnligt sammanlänkade
av en närhet
tystnad som skärper våra sinnen
öppnar upp för ljuden
doften
av djupa känslor
förenade i en längtan
att få vila i varandras armar

älska i en närhet
där himlen aldrig är mer än
ett hjärtslag bort




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-04-10 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare