Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrsmällarsorti, 01.41

Natten till onsdag

och den enda nödutgång du tar till

är undanflykten.

Jag sträcker ut en hand -

men bara för att hjälpa dig ut

undan från det du kallar vi.




Fri vers av Dan Linder
Läst 861 gånger
Publicerad 2007-04-11 09:16



Bookmark and Share


  Blumma.
! Megabra, tror dock att jag håller med förgående kommentar om den kursiverade raden.

Annars bra :)

Kram
2007-10-12

  Christer Eriksson
en ok dikt men som för mig hade blivit så mycket bättre om du tagit bort den kursiverade raden helt. lite dubbelt. annars får du fram en känsla av uppbrott, ond, god, behövlig..
2007-04-13

  Lasseman VIP
Stark, och precis! en sån här dikt kan man tänka länge på! bra skrivet Dan
2007-04-13

  Rakel Lorner
Tänk så fascinerande mycket placeringen av ett \"ut\" kan göra i en text.

så mycket kärlek trots allt
att hjälpa någon ut på traven
istället för på traven ut...

ditt sätt att formulera dig skapar en värme mitt i sorgligheten, för ack vad det är sorgligt! Det rynkar sig i ansiktet alldeles av sig själv.
2007-04-12

    Morbide
mycket vacker och dramatisk
2007-04-12

    ej medlem längre
Utmärkt skrivet om relationens \"baksida\" och framtid..
Titeln är super!
2007-04-12

  angel of tears
superbra skrivet...undanflykten måste nog vara den flitigast använda nödutgången i historien...även idag..
2007-04-12

  Tove Meyer VIP
så smärtsamt skickligt skrivet i så korta rader. bra dan!
2007-04-11

  Elin S
Ja, bra bra.


och den enda nödutgång du tar till

är undanflykten


en lysande liten mening. Kort, koncist, tillgängligt.
2007-04-11

  KonstigaKatter
Hmm... intressant fångat det som gjorde sorti. Mycket bra!:)
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder