Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara du



Jag sökte svaren
ingen av oss någonsin skulle få
Jag grät inga starka tårar
bara tårar av svaghet


- bara du

får mig att rysa av välbehag


jag har ont idag
det går över imorgon
men jag söker fortfarande svaren
till frågor som ingen ställt

Du gav mig ditt ord
din hand
ett löfte om kärlek

- svik dem aldrig igen




Fri vers av A Ocean
Läst 551 gånger
Publicerad 2007-04-12 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..