Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mammor och pappor...


KÄrlek eLLer DumHeT?

Han
har samlat

hela gargeuppfarten full

av bildäck.


En del av dem så åldrade
att
bilen som de hör till
inte längre
går att köpa.

Han vet vad hon tycker
men han gör det ändå.

Hon
har staplat

dem alla i prydliga

bildäckshögar.

Rullat, lyft, staplat
och
förbannat
både däcken
garageuppfarten
och honom.

Hon avskyr att han samlar
men säger inget till honom.


KÄrlek

eLLer

DumHeT?


...




Övriga genrer av Jorska
Läst 553 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-15 21:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kärlek kanske blandat med dumhet...eller vanans makt bra diktat
2007-10-17

  Albert
ja, tänk vad vi håller på med
och tänk vad fint när vi FÅR hålla på...

det är ju kärlek OCH dumhet samtidigt
2007-06-24

  thyra
Tror på att det är kärlek
och hennes respekt för deras
olika egenheter. En text
som känns tagen ur verkligheten.
Rubrikform väcker läslust!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jorska
Jorska