Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄlsKad?

Kropp pressas mot kropp
begär

Famlande händer
hetta

Snabba andetag
åtrå

Dina läppar mot mitt öra
vämjelse

illamående

svek

Som med grötig röst viskar till mig

...

Fy fan vad du är vacker när jag är full




Övriga genrer av Jorska
Läst 547 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-05 22:02



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Ja, fyfan... Bra skrivet!
2009-08-06

  brison
Tänk att det ska va´så här !?
Orden känns verkligen...
2009-08-05

  Nicklasb
mmmm.. kanske det!! men vilken jäkla ångest man skulle ha dagen efter!!
2009-08-02

  Albert
ja, vad ska jag då säga när jag läser det här?

Det är ju en fanstastisk känsla av något mycket obehagligt
på det sättet är den ju läsvärd

men jag ttycker inte om känslan jag får

men det var väl meningen

Du kan ju skriva vackra dikter också!
kan jag inte få en sån?!
2009-07-01

  LassO
Hehehe låter.... intressant....
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jorska
Jorska