Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är tillägnad en mycket god vän vars alster alltid berör mig mycket och länge. Tack Albert för att du berör och låter dig beröras.


Det är Doften i gropen bakom Ditt öra

Det finns ingen sanning större än att
vissa saker inte kan beskrivas
bara upplevas

Du viskar att det är mina
händer
och läppar
Men jag vet att det är
din hud

Som att försiktigt låta fingertopparna
smeka
en förnimmelse

Eller

Med lätt särade läppar
kyssa
en doft

Har du någonsin låtit din själ insupa
känslan
av lugn

Det har jag

Och det är därför jag alltid återvänder
till doften

i gropen bakom ditt öra




Fri vers av Jorska
Läst 580 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-06 20:58



Bookmark and Share


  RutigKjol
som störtförälskad kan jag inte annat än blunda och le.
2010-02-09

  Nicklasb
Hmmmm.... blir lite kluven om innehållet men nöjer mig med att skriva. En alldeles underbar hyllningsdikt! Underbart att få en sådan.
2009-08-02

  Albert
jag bara ler när jag läser det här
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jorska
Jorska