Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kommer Tomten? Snart kommer Tomten!


Kära Tomten!

I år har jag varit riktigt snäll
så...

Jag önskar mig fler timmar på natten
och
en popcornemaskin

Jag önskar mig mindre gäddhäng
och
en ny osthyvel

Jag önskar mig snö
och
sånna där gula, små kulor som luktar citron
och
som man ska ha i dammsugaren

Jag önskar mig förmågan att fatta
snabba och kloka beslut
och
en grå, motivlackad Mini Cooper

Jag önskar att killen med glasögon
på avdelning 2 slutar att använda
upp alla häftorna i kopieringsmaskinen

Jag önskar mig en mindre mängd stress
än i fjol
eller
en ny tvångströja

Och
jag önskar att tidningsbudet
äntligen ska hitta fram till rätt
tidningsklämma

Men mest av allt
så önskar jag
att du Tomten kommer
till mig trots att jag
snart är 30...






Övriga genrer av Jorska
Läst 841 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-13 12:11



Bookmark and Share


  Albert
den här är både kul och snygg!
2009-07-01

  poetsia
Jag måste säga att jag tycker du skriver så fruktansvärt bra,
roligt och man suger på vartenda ord i dina texter!
Fantastiskt!
2007-12-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Vilken underbar dikt om hur livets önskningar kan te sig. Fick mig ett gott skratt om killen på avd 2. Tack för myig läsunderhållning! Applåd.
2007-12-13

  lilla t
Så klart att tomten kommer till dig! Fast kanske om natten så han inte syns... :)
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Jorska
Jorska