Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2:a april, 2007. för alltid.


allt faller bort i dina armar



jag stod på flygplatsen, väntade otåligt
räknade ner sekunderna tills du skulle komma
min mage knöt sig, benen vek sig
jag kunde svimmat av nervositet och spänning
jag stod där, en lapp i min hand
jag som trodde att mitt hjärta inte kunde slå snabbare


dörrarna öppnades, det var fullt av folk
men jag fann din blick
och mitt hjärta slog snabbare, snabbare
jag döljde mig bakom mina ord
de orden som var skrivna på en lapp
för min tunga hade fastnat i min hals
och inga ord kom ut


jag var nära på att ramla
när du tog ditt sista steg mot mig
men du tog emot mig
och jag smälte in i dina armar
complete knockout av din doft
du var där med mig
vi fann varandra i tumultet











Fri vers av ms jessicaever
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-04-16 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever