Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försiktig undran

 

jag har inga utsökta gåvor

att ge Dig

mest bara tomma händer

och mitt sorgsna sinne

 

men jag har

en brinnande längtan

räcker det Gud?




Övriga genrer av Eline.P
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-04-17 11:07



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
\"en brinnande längtan\" för att stanna, för att gå... spelar inte någon roll men den räcker hur som helst! (tror jag...:))
2007-04-21

  Tothem
Ibland händer det att en dikt träffar en hårt i bröstet, som ett fysiskt slag, som nu!! Tack!
2007-04-18

  Gunilla Söderström Hallström
JAG TROR GUD KLARAR SIG
MER ÄN NOG MED DET
DU GER
2007-04-17

    Maria Malm
Den brinnande längtan måste vara gott nog, som jag ser det..
2007-04-17

  Rachel Roth
man kan också se det som att det är guds längtan efter oss...
2007-04-17

  Rachel Roth
Den längtan är vägen...
2007-04-17

    Bodil Sandberg
Du ÄR...och du ÄR med hela ditt hjärta och din själ...det må väl vara gott nog!!!!
2007-04-17

  Lilla My* VIP
Med en brinnande längtan kan man komma hur långt som helst!!
Men jag är inte Gud...men jag kommenterar ändå;)
*Tänkvärd text**
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P