Slutsats från liten färgblind parvel" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutsats från liten färgblind parvel


vårsensation

titta där mormor!

träden är alldeles

grö…….....da!




Övriga genrer av Eline.P
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-04-18 10:37



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Elegant lösning på färgtveksamheten!
Barn är nog de största poesikällorna, på många sätt ...
2007-04-26

  KonstigaKatter
*S* och synen lägger sin styrka på det som syns!
2007-04-21

  Lilla My* VIP
Så söööt**
Många mysiga stunder att se fram emot för dig*
2007-04-18

    Maria Malm
Åh dessa klokord från barn! Ljuvligt!
2007-04-18

    JJ VIP
Sju ord....och så mycket berättat, snyggt! Något gulligt smittar läsaren....Hälsa barnbarnet! Mvh. JJ.
2007-04-18

    Bodil Sandberg
En grön-skande g-röda utan dess like...härliga parvel!!!!!
2007-04-18

  Rachel Roth
jag gillar sånt...
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P