Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en mycket speciell poet...


Poetens lov

Du skriver så lekande lätt, likt konstnären
kombinerar färgrikedom och nyans
Som pensel djärvt över målarens duk
din penna förs i ljuvlig vigilans

Som floristen skickligt binder sin bukett
du väljer ord med olika form och kulör
binder samman texter som vidrör, formar
gläder, upprör och berör

Och jag blir glad när jag ser dina alster
Jag som gav dig dina första ord
Du är inte längre begränsad
Ord färdas inåt och över jord

Så sluta aldrig att skriva
Orden är din gåva och ditt kall
Låt dem genomtränga och forma dig
Den som väger orden, kommer inte på fall!










Fri vers av ÅsaLena
Läst 729 gånger
Publicerad 2007-04-18 19:55



Bookmark and Share


    Sony
så vacker och vilken hyllning till denna persons kreativa konstnärlighet!
Lyckliga hon/han :)
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena