Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har kommit på något, sa du ivrigt

 

 

smultronschersminer

mellan våra sommartomter?!

jag har solen

och njuter de sköna blommorna

du har vinden

och njuter den ljuva doften

så turas vi om med kaffe

och kardemummakaka

under blomningen

varannan dag

i din berså

varannan dag

under min syren

syskonrättvisa

och mycket kärlek

Söstra mi!




Övriga genrer av Eline.P
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-04-19 08:40



Bookmark and Share


  * Ammi *
MM så mysigt. kärlek och glädje
2007-04-21

  Tothem
En sån skön kompott! Kärlek, kardemumma, kaffe, syren och sol!
Ha en underbar sommar!!
2007-04-21

  Lilla My* VIP
Kommer över med kardemummakaka o kaffe...får jag sitta i din underbara berså då??Älskar schersmindoften!!
En såå mysig text om vänskap o att glädjas tillsammans!!
2007-04-19

    Bodil Sandberg
Himla mysig och skönfröjdande poesi...gôrhärlig...dofterna sprider sig ända hit!!!!Tack!
2007-04-19

    Maria Malm
Detta var riktigt fin syskonkärlek, med syrendoft..
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P