Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väg



allt rullar på
susar förbi längs sidorna
blicken framåt
hinner inte stanna
ökar gasen
trampar ner i botten
bråttom bråttom till nästa mål
ser inte skönheten
som bor längs vägen

oväntat motorstopp
som öppnar ögonen
plötsligt ser jag
upptäcker
allt som finns längs vägen
varje kurva, varje krön
varje rastplats
varje stopp är livet
vördnadsfulla tankar
åt storheten i att få leva
medvetet och nu

tar ny fart
långsammare denna gång
njuter av omgivningen
följer asfaltens mjuka linjer
känner vinden i håret
med själen som motor
längs livets väg
en tacksamhet i att få njuta
varje tum av resan

och lämnar doften
av en fri själ bakom mig




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-04-19 11:53



Bookmark and Share


    nudel
Härligt skrivet:)
2007-04-19

  prinscess VIP
vad fint du skriver
helt underbart
denna borde få en guldstjärna
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare