Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevis på kärlek


Om du verkligen
älskade mig
som du påstår.

Så skulle du
för länge sedan
ha hört av dig.


För om du verkligen
älskade mig
så skulle du minnas.

Minnas min födelsedag,
våra högtider
och fråga om hur jag mår.


För om du verkligen
älskade mig
så skulle du finnas vid min sida.

Du skulle veta när jag var sjuk,
ville bort från livet,
och behövde stöd.


Om du verkligen
älskade mig
så skulle du har gjort allt detta.




Fri vers av Manal
Läst 591 gånger
Publicerad 2005-03-01 11:58



Bookmark and Share


  Ulizza
den, är BEVIS...

tack... det är bevisat för mig när gäller en kille.. tack!

och den, är så intressant.. och så enkelt!
2006-02-27

  Jasmine
..sant. det är bara att se på faktan man har framför sig. ibland behövs inte mer..mycket bra
2005-03-15

  Dilsewat
ämne beskriver du, lätt och enkelt, men intressant och fint... :)
2005-03-02

    Jnåt
kärlek ska man inte behöva be om bevis för, det kommer av sig självt.
2005-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal