Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta



Titta, titta på dem
två vackra stjärnor.

Stjärnor som aldrig slocknar
för ett leende finns alltid på deras läppar.


Titta, titta på dem
den ena är månen, och den andra är solen.

Den måne och sol
som inte kan leva utan varandra.


Titta, titta på dem
två vackra prinsessor.

Mina underbara syskon
som får mitt hjärta att helas.




Fri vers av Manal
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-03-01 11:59



Bookmark and Share


    Mejja
...av syskonen. Så strålande varma. Syskonkärlekens vackra närvaro.
2005-03-07

  kath
fint skrivet..hoppfull
2005-03-03

  Dilsewat
vackert och bra skrivet, direkt till min favo dikt... jag finner inga ord
2005-03-02

  Cattis Rönn
kärleken mellan syskon...Fint skrivet!
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal