Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte vore för mobiltelefonen skulle vi förmodligen kunna tänka och leva rofyllt

( Person 1 )
Ring....
- Japp!
- Du jag skulle bara kolla om du var hemma.
- Varför ringer du inte hem då?
- Nej, då skulle du inte svarat om du inte var hemma.
...lång tystnad...
- Nej, men nu är jag det.
- Ok

( Person 2 )
Ring...
- Japp!
- Du jag är utanför nu.
- Jaha? Kom in då...
- Ja, ok....

( Person 3 )
Ring...
Ring...
Ring...
Ring...

Ring...
- Japp!
- Du jag har ringt dig 4 gånger, vart har du varit?
- Jag har simmat
- Jaha.
- Vad var det du ville då?
- Nej, jag skulle kolla vad du gjorde.
- Jag simmade.
- Ok, ska vi hitta på något?
- Ja, ok.

( Person 4 )
Ring...
- Japp!
- Hej, jag ringer från Tele2, vi ser att du använder oss till din mobiltelefoni och vi undrar om du kan tänka dig att ansluta din hemtelefon och bredband till oss också.
- Du, jag hinner inte prata om det nu.
- Kan vi ringa upp dig igen, vid någon bättre tidpunkt?
- Nej

( Person 5 )
Ring...
- Hej jag ringer från Tele2, och jag ser att du inte hade tid att prata när vi ringde dig igår.
- Nej, jag ville inte prata.
- Hmm..nähä...kan du prata nu då ?
- Nej
- Kan vi ringa upp dig igen, vid någon bättre tidpunkt?
- Nej

( Person 3 )
Ring...
- Japp!
- Du jag är hemma nu.
- Ja?
- Jag tänkte käka lite och så...och göra mig iordning.
- Ok?
- Så kan jag ringa dig lite senare, om vi ska hitta på något?
...lång tystnad...
- Ok gör du det.

( Person 6 )
- Hej jag ringer från Tele2, och jag ser att du inte hade tid att prata när vi ringde dig igår.
- Nej det var inte så, jag ville inte prata och bad er att inte ringa igen.
- Hmm..nähä...kan du inte prata nu då, vi har ett kanonerbjudande?
- Nej
- Kan vi ringa upp dig igen, vid någon bättre tidpunkt?
- Nej
- Är det säkert? Du missar en special kampanj när vi lämnar prisskydd mot Telia?
- Ja jag är säker.





Övriga genrer av fallen
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-04-21 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*fnissar*En vardaglig igenkännande
humortext. Gör som jag - svara inte
i telefon, helt enkelt. (Okej, ett flertal
människor blir skitsura, men det
får man ta...)
2007-04-22

  Havsjungfrun
kan bara le igenkännande åt denna text..=)
2007-04-21

  Rakel Lorner
Klockrent!
Själv svara jag inte så ofta. Det tråkiga med det är att folk också slutar ringa...
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen