Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ad nocendum potenses sumus

I botten av samvetet och livslusten
finns värdefulla ord att nämna:
- Det enda håll det kan sträva, är mot toppen!
och i ironisk masochism mot min själ
skrattar jag.

Så trött
men ändå så fri och levande
innesluten i tät dimma
omgiven av svåra beslut
och en tung börda.

Stoltheten över mina egna prestationer
utgör motivationen
Med tanke på vad stolthet har orsakat mig förr
Känns det mer oroväckande än betryggande.

Min stolthet överväger barmhärtighet
och gör mig kall och hungrig.




Övriga genrer av fallen
Läst 607 gånger
Publicerad 2007-04-22 21:24



Bookmark and Share


  Mackan
härlig
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen