Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de sa [part II]

de sa
att gräset var grönare på andra sidan
så jag tog steget över

och fann att livet fortfarande var lika bränt
som där jag nyss var




Fri vers av Mikkiz
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-04-23 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz