Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VerklighetsTv

illusionen av verklighets-tv
visar en snutt av
allt det där gulliga
lagomsamhället,med perfekta
lagombarn och lagomliv

verklighets-tv:n blinkar i sitt hörn
och barnen
de leker på golvet
de leker krigslekar
de leker
med döden
och njuter av det

så länge verklighets-tv:n
inte är verklig
så kommer alla dessa lagombarn
att växa upp
galna och med en sned bild
av världen

för det är så
illusionen av verklighets-tv
fungerar




Fri vers av Mikkiz
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-04-23 01:28



Bookmark and Share


    Ling
Du har tänkt till bra tycker jag :) Bra skrivet, bra tänkt.
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz