Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi inte bara få...

red for the people

skrek hon
ut
genom fönstret

låt oss inte bli vilseledda
återigen

nu när allt blivit så bra

fredrik
varför

kan vi inte bara få inandas lukten av människokärlek

om så bara

för några sekunder?




Fri vers av Mikkiz
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-04-23 02:27



Bookmark and Share


    Ling
Bra skrivet!
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz