Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min familj

nu är det snart jul
och jag är ledsen över att inte finnas kvar
men ibland är det bäst det som sker

snön ligger som ett täcke över marken
och det är väl snart dags att sätta upp granen
och börja förbereda julmaten

jag vet att ni tänker på mig ibland
och jag vet att speciellt nu under jul
så kommer jag att finnas i era böner

men gråt inte

jag har det bra

älskade dotter, du kommer att få det liv
du alltid har önskat dig, för du är starkare än din far
någonsin har varit

även om ni inte ser mig
så sitter jag i min favoritfåtölj varje kväll
bara för att vara med min familj

jag pratar med er, men ni kan inte höra mig
jag hjälper till med julstöket men ni kan inte se mig
och jag är med när barnet nattas

älskade barn och kära mor och far
jag har haft det värre i mina dar
på en parkbänk

jag finns här
runtomkring och jag lever ett bra liv nu
så tänk inte på mig
jag reder mig




Fri vers av Mikkiz
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-04-23 02:34



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
God sås reder sig själv som man säger:), ursäkta skämtet i allvaret...
Ledsamt men ändå hoppfullt. Låter som att diktens huvudperson har mogenheten att gå vidare trots allt, och sedan är det ju alltid tröstsamt med tanken på att det finns en fortsättning på andra sidan...
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz