Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här, helt nära...


Din doft tränger in i mina porer
blandas med det som är jag
när dina händer omsluter mig
lämnas kroppen avdomnat svag

Din andedräkt sval mot min axel
när natten är lång och het
Njuter närheten till dig
Trots sömndvala säkert jag vet

Att här vill jag vila länge
Fyllas så helt av ro
Här, helt nära intill dig
vill jag stanna…Här vill jag bo!






Fri vers av ÅsaLena
Läst 624 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-23 08:50



Bookmark and Share


  Annette Andersson
En mycket finstämd text om att känna tilltro och kunna vila i varandra, ge varandra stöd tröst och ömhet.
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena